Varausehdot

Varaaminen

Varaaminen tapahtuu soittamalla, sähköpostilla tai sivussaolevalla linkillä. Varauksen yhteydessä ilmoitetaan kaikki saapuvat henkilöt. Luottotiedot tarkistetaan.

Peruutus

Varauksen voi perua maksutta 14 vrk ennen ajankohtaa. Myöhemmin perutusta varauksesta tai varauksen ajankohdan muuttamisesta peritään täysimääräinenmaksu.

Avainten luovutus

Avaimet luovutetaan asunnolla tai ennalta sovitussa paikassa. Henkilöllisyys on todistettava. Maksu tulee olla suoritettuna ennen avainten luovutusta. Huoneiston saa käyttöön tulopäivänä klo 15.00 ja se on luovutettava lähtöpäivänä 12.00. Asukas jättää avaimet huoneistoon ja lukitsee poistuessaan oven.

Vahingonkorvaukset kadonneista esineistä ja vahingonteosta

Asukas on velvollinen korvaamaan täysimääräisenä kadonneet ja rikkoutuneet esineet. Huoneiston rakenteisiin kohdistuneet vahingot asukas maksaa korjauskulujen mukaan. Kadonneesta avaimesta maksetaan Asuntovuokraus Poimulle taloyhtiön laskuttama hinta uusien avaimien sarjoituksesta.

Tupakointi ja lemmikkieläimet

Huoneistossa ja parvekkeella on tupakointi kielletty. Lemmikkieläinten tuonti on kielletty. Asukas on velvollinen maksamaan huoneiston otsonoinnin luvattomasta tupakoinnista. Hinta määräytyy palvelutuottajan perimän taksan mukaan.